زمان واریز یارانه نقدی شب یلدا اعلام شد/ صفر تا صد کالابرگ و یارانه نقدی شب یلدا قیمت روز گوشت قرمز در ۱۹ آذر ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول روش وثیقه کردن دارایی‌ها از سیم‌کارت و یارانه تا طلا و سهام اعلام شد زمان ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۱۲ میلیون و ۷۶۷ هزار تومان شد، سکه ۱۳۳ میلیون و ۳۰۰ تومان سهمیه بنزین این خودرو‌ها حذف نمی‌شود + جزئیات عرضه اولیه سهام نیان باتری خاوران با نماد بانیان تکلیف کارت سوخت مالکین چندخودرو چه می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۱۸ آذر ‍۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ سهمیه سوخت موتورسیکلت‌ها محفوظ است؛ تسهیلات برای فرسوده‌ها اصلاح قیمت بنزین و جزئیات سهمیه‌بندی/ بنزین سه نرخی از این تاریخ اجرایی میشود شرایط فروش اطلس S ویژه متقاضیان طرح عادی اعلام شد

حاجی دلیگانی: دولت باید قانون مالیات هنرمندان و بازیگران را اجرایی کند

به گفته نماینده مجلس، آن چه مجلس تصمیم گرفته باید اجرا شود هیچ کس به جای مجلس نباید تصمیم بگیرد طبق قانون باید از هنرمندان و بازیگران مالیات اخذ شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ معافیت مالیاتی هنرمندان به ویژه بازیگران موضوعی که چندین سال است مورد بحث و مناقشه قرار می‌گیرد. هرچند دولت دوازدهم همانند دولت‌های گذشته به دنبال معافیت کامل هنرمندان بود، در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی معافیت کامل هنرمندان از مالیات را از لایحه بودجه ۱۴۰۲ حذف کردند.

 

اما در روز‌های گذشته برخی هنرمندان از جمله اعضای خانه سینما شکایت خود از حذف معافیت مالیاتی را در جلساتی با مسئولان سازمان سینمایی وزارت ارشاد اعلام کردند. در ادامه محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی بیان کرد کار در حوزه هنر مداوم نبوده و به شکل فصلی است و بیکار مفرط در آن به چشم می‌خورد تاکید کرد ضروری است در زمان تصمیم‌گیری برای اخذ مالیات به این مسائل توجه شود.

 

همچنین در شورای عالی سینما به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور مقرر شد که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه اصلاح نحوه اخذ مالیات از هنرمندان پیشنهاداتی را تهیه کند.

 

از طرفی محمد سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی کشور تقریبا آب پاکی را بر روی دست هنرمندان ریخت و گفت معافیت‌های مالیاتی هنرمندان در اختیار قانون‌گذار است.

 

در همین راستا خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از سخنگوی سازمان امور مالیاتی وضعیت اجرای قانون مالیات‌ستانی از هنرمندان و اینفلئونسر‌های فضای مجازی را پیگیر شد. موحد بک‌نظر در این خصوص گفت: دریافت مالیات از هنرمندان مشمول، از مهمترین برنامه‌ها و اقدامات سازمان امور مالیاتی است.

 

او افزود: تا سال ۱۴۰۰ تقریبا بیش از ۱۵۶۰ فقره پرونده برای هنرمندان تشکیل شد که در حال بررسی است و در مجموع ۸۳ میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای آن‌ها صادر شده است. به طور مثال برای یکی از مجریان و بازیگران صداوسیما حدود هفتصد میلیون تومان مالیات تعیین و پرداخت شد. برخی نیز اعتراض داشتند و هنوز توافقی برای آن‌ها صورت نگرفته است. بیش از دویست فقره پرونده با مجموع مبلغ هفتاد میلیارد تومان مشمول مالیات شده‌اند و در مراجع قانونی برای آن‌هایی که اعتراض کردند تصمیم گرفته می‌شود.

 

او افزود: برخی از هنرمندان از شرایط درآمدی خوبی برخوردار هستند و صحبت معاون اول رئیس جمهور برای اجرا باید به قانون تبدیل شود.

 

در خصوص پیگیری هنرمندان برای بازگشت معافیت‌های مالیاتی، حاجی دلیگانی نماینده مجلس گفت: آن چه در مجلس تصمیم گرفته باید اجرا شود. هیچ کس به جای مجلس نباید تصمیم بگیرد و هر تصمیمی بر خلاف قانون قابلیت پیگرد دارد.

 

وی افزود: هیچ گونه جلسه‌ای در اصل موضوع اثرگذار نیست و طبق قانون باید از هنرمندان و بازیگران مالیات اخذ شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار